dinsdag 2 december 2014

Supermarkt aanbiedingen

Wij hebben een "Ja/Nee" sticker op onze brievenbus. Dus graag wel de huis aan huisbladen, maar niet de folders en al het andere ongeadresseerde drukwerk in onze bus. Om toch de supermarktkoopjes een beetje in de gaten te kunnen houden, heb ik onderstaand overzichtje met links gecreëerd. Als het goed is krijg je als je op de naam van een supermarkt klikt de bijbehorende weekfolder / brochure te zien.

Er zijn op internet ook wel apps verkrijgbaar die een totaal overzicht bieden van alle mogelijke supermarkt aanbiedingen. Tot nu toe heb ik er echter nog niet een kunnen vinden, zonder al te veel tekortkomingen. M.a.w. er klopte nog al eens iets niet. Vandaar m'n hulpmiddel.

Behalve de weekfolder, kennen sommige supermarkten ook nog aanbiedingen waarvoor middels een aparte brochure reclame wordt gemaakt. Vandaar dat in de tabel behalve de kolom "Folder", ook nog een kolom "Aanbiedingen" is opgenomen. Dit wil overigens niet zeggen, dat je één en hetzelfde artikel niet in allebei de media, folder én brochure, tegen zou kunnen komen.

FolderOpmerkingAanbiedingenOpmerking
  AHBonuskaart kan
evt. anoniem

  Aldi
  C1000  C1000
  Coop  Coop
  Boni
  Dirk  Dirk
  Jumbo  Jumbo
  Plus
  
  LidlSelecteer regio
in de folder (scroll
iets naar beneden)
  LidlMagazine


Tenslotte
Mocht jouw supermarkt er niet bij staan, bij Foldercheck.nl kun nagaan of er ook van jouw supermarkt een online folder verkrijgbaar is. Op deze site kun je behalve de supermarktreclames ook die van andersoortige winkels vinden. Zoals bijvoorbeeld van V&D, Karwei, Blokker, Gamma, Kruidvat etc. etc.

Wellicht dat iemand van jullie ook iets aan m'n overzichtje heeft.

N.B Een voor België vergelijkbare site is Folder.be.


4 opmerkingen:

  1. Ben weer gestopt met de aanbiedingen. Als vegetarier die suiker mijdt, zit er vrijwel nooit iets bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ik vind op zich altijd wel leuk om e.e.a. een beetje in de gaten te houden. Het is niet zo dat wij alle supermarkten aflopen. Maar bijvoorbeeld het brood is bij de Plus eigenlijk elke week wel in de reclame. Elke week een ander soort. Dus eten we altijd ander brood. Best lekker. Zo ook de koffie. Zodra het in de reclame is kopen we weer een paar pakken. Al met al scheelt het best. Maar ik begrijp dat als je specifiek dieet volgt dat het lastiger is.

    BeantwoordenVerwijderen